ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Εκτός ο Τουπάν με Ζαλγκίρις

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί, σε λίγη ώρα, κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, δίχως να υπολογίζει στον Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, δοκίμασε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό, όμως λίγο πριν το τζάμπολ στη Λιθουανία, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αγώνα. Θυμίζουμε οτι ο Τουπάν τραυματίστηκε την παραμονή του δεύτερου...
Ολυμπιακός: Εκτός ο Τουπάν με Ζαλγκίρις

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί, σε λίγη ώρα, κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, δίχως να υπολογίζει στον Αξέλ Τουπάν.

Ο Γάλλος ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, δοκίμασε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό, όμως λίγο πριν το τζάμπολ στη Λιθουανία, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αγώνα.

Θυμίζουμε οτι ο Τουπάν τραυματίστηκε την παραμονή του δεύτερου ντέρμπι «αιωνίων» για τη φετινή σεζόν, για τη Basket League (18/11) και από τότε βρίσκεται στα… πιτς.

Επόμενη ευκαιρία για την επιστροφή του Τουπάν θα είναι η αναμέτρηση της Κυριακής (9/12, 17:00) στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» κόντρα στο Ρέθυμνο.

Εκτός της δωδεκάδας έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ολυμπιακός–Γιασικεβίτσιους: Από σχέση στοργής, σε σχέση… οργής

Ολυμπιακός: Το ματς με τη Ζαλγκίρις στο… μικροσκόπιο της Euroleague (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Εκτός ο Τουπάν με Ζαλγκίρις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.