ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μπλατ: «Το θέμα ήταν στα γκαρντ, χωρίς αμφιβολία»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ξεκάθαρος. Χρησιμοποίησε ένα ακράδαντο επιχείρημα για να καταδείξει τον λόγο για την ήττα στο Κάουνας. «Προφανώς το δεύτερο καλό μέρος που έκαναν ήταν και αυτό που έκανε την διαφορά. Παίξαμε υπέροχα στο πρώτο μέρος, αλλά, ξέρετε, 20  λεπτά δεν θα σου δώσουν τη νίκη σε ένα γήπεδο σαν αυτό. Νιώθω πως...
Μπλατ: «Το θέμα ήταν στα γκαρντ, χωρίς αμφιβολία»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ξεκάθαρος. Χρησιμοποίησε ένα ακράδαντο επιχείρημα για να καταδείξει τον λόγο για την ήττα στο Κάουνας.

«Προφανώς το δεύτερο καλό μέρος που έκαναν ήταν και αυτό που έκανε την διαφορά. Παίξαμε υπέροχα στο πρώτο μέρος, αλλά, ξέρετε, 20  λεπτά δεν θα σου δώσουν τη νίκη σε ένα γήπεδο σαν αυτό. Νιώθω πως χάσαμε τον τρόπο να παίξουμε οργανωμένο και πειθαρχημένο μπάσκετ και το “πληρώσαμε”. Χάσαμε 16 μπάλες στο δεύτερο ημίχρονο και καμία στο 1ο. Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια, για να καταλάβεις το αποτέλεσμα που ήρθε», εξήγησε ο Αμερικανοισραηλινός.

Και μίλησε για την αξία της απουσίας του Αξέλ Τουπάν: «Μας έλειψε η αυτοπεποίθηση του Αξέλ σε αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ καλός στην άμυνα, όπως κι άλλα πράγματα που έχει να δώσει. Έχει απουσιάσει ήδη από 4 ματς, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίζουμε με ή χωρίς αυτόν».

Οσο για την ισχύ που είχε η Ζαλγκίρις με το δίδυμο Ντέιβις – Καβαλιάουσκας στο παρκέ, ο Μπλατ ήταν κατηγορηματικός: «Αυτό είναι λάθος. Πώς άρχισαν το ματς; Και με τους δύο. Ποιο ήταν το σκορ; Μόνο +1; Με βοηθάτε, γιατί δεν το ήξερα. Και οι δύο έπαιξαν καλά. Δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε, οι ψηλοί μας σκόραραν. Το θέμα ήταν στα γκαρντ, χωρίς αμφιβολία».

Ο Μπλατ ρωτήθηκε και για το περιστατικό της σύγκρουσης με τον διαιτητή Εμίλιο Πέρεζ, ο οποίος έριξε τον προπονητή του Ολυμπιακού στο παρκέ!

«Ήμουν στο πλάι, δεν ήμουν μέσα στο παρκέ. Ο διαιτητής έτρεχε για να δει τη φάση και ήρθε πάνω μου, χωρίς πρόθεση και κακή θέληση. Ήταν στην κακή θέση την κακή στιγμή. Δεν ένιωσα καλά όμως. Με χτύπησε στην μέση και δεν με έκανε να νιώσω καλά, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πέρασε καιρός από τότε που με χτύπησαν έτσι. Είναι κάπως ενδιαφέρον. Θα ζήσω», τόνισε με μπόλικη δόση χιούμορ ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Γιασκεβίτσιους: «Ήταν μία αντρική νίκη»

Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ: Μία μεγάλη συνάντηση (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπλατ: «Το θέμα ήταν στα γκαρντ, χωρίς αμφιβολία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.