ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ετσι αναδείχθηκε MVP ο Βασίλης Σπανούλης (vid)

O Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για την 14η αγωνιστική της Euroleague, έπειτα απο τη γεμάτη εμφάνιση του απέναντι στην Γκραν Κανάρια. Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση κόντρα στην ισπανική ομάδα, όπως τις συγκέντρωσε η Euroleague στο βίντεο που ακολουθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τη διοργανώτρια, το ranking των...
Ετσι αναδείχθηκε MVP ο Βασίλης Σπανούλης (vid)

O Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για την 14η αγωνιστική της Euroleague, έπειτα απο τη γεμάτη εμφάνιση του απέναντι στην Γκραν Κανάρια.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση κόντρα στην ισπανική ομάδα, όπως τις συγκέντρωσε η Euroleague στο βίντεο που ακολουθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη διοργανώτρια, το ranking των 31 βαθμών είναι το υψηλότερο για τον Σπανούλη για παραπάνω από μία τετραετία!

Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης αισθάνεται… έφηβος και «τρέχει» με 2.999!

Ο… χειρότερος Παναθηναϊκός στην Euroleague (graph)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ετσι αναδείχθηκε MVP ο Βασίλης Σπανούλης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.