ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σπανούλης: «Η πάσα στον Γιώργο ήταν η καλύτερη!»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ασίστ που θυμάται περισσότερο μετά το ρεκόρ που έκανε στο ελληνικό πρωτάθλημα
Σπανούλης: «Η πάσα στον Γιώργο ήταν η καλύτερη!»

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε στην ιστορία για την ασίστ στον Μπόγρη, ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά αυτή που θυμάται περισσότερο είναι αυτή με την ΤΣΣΚΑ!

Μπορεί το ρεκόρ να είναι για ελληνικά σύνορα και ο Βασίλης Σπανούλης να είναι πλέον ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτή που του έχει μείνει καρφωμένη στο μυαλό του είναι στον τελικό της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έδωσε και τον τίτλο στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV: «Αυτό που θέλω είναι να έχω υγεία και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Μια ασίστ κάνει χαρούμενους δυο παίκτες, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και χαίρομαι πραγματικά που είμαι ψηλά σε αυτή τη λίστα», ενώ σε ερώτηση ποια ασίστ θυμάται, είπε: «Αυτή, σίγουρα! Δεν θυμάμαι άλλη αυτή τη στιγμή αλλά εκείνη η πάσα στον Γιώργο ήταν η καλύτερη»!

Τέλος ρωτήθηκε και για ακόμη ένα στόχο, αν σκοπεύει να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Euroleague και απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Το μόνο που με νοιάζει είναι να βοηθάω τον Ολυμπιακό».

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 101-75: Κατοστάρα στη βραδιά του Σπανούλη!

Βασίλης Σπανούλης: Κορυφαίος πασέρ, ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη (πίνακας)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπανούλης: «Η πάσα στον Γιώργο ήταν η καλύτερη!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.