ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη στην Πάτρα

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σπαταλήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε. Ακολουθεί αυτός με τον Προμηθέα Πατρών, εκτός έδρας. Μία αναμέτρηση, στην οποία ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ούτε τον Γιώργο Πρίντεζη! Ο πρώτος ξεμπέρδεψε με τον υψηλό πυρετό, ωστόσο επιλέχθηκε να...
Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη στην Πάτρα

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σπαταλήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε. Ακολουθεί αυτός με τον Προμηθέα Πατρών, εκτός έδρας.

Μία αναμέτρηση, στην οποία ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ούτε τον Γιώργο Πρίντεζη!

Ο πρώτος ξεμπέρδεψε με τον υψηλό πυρετό, ωστόσο επιλέχθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της αναμέτρησης με την Χίμκι (19/1, 21:00) για την Euroleague.

H αιτία της απουσίας του Πρίντεζη είναι σχεδόν η ίδια, χωρίς τον πυρετό. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είναι καταπονημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και όπως είχε συμβεί με τον Σπανούλη, ο Μπλατ αποφάσισε να του δώσει ανάσες.

Στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα βρεθεί ο Τσουμάνης.

Τουπάν: «Πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα»

Πάρτε ένα ριμπάουντ μπρε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη στην Πάτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.