ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μπλατ: «Μας είχε λείψει ο Μιλουτίνοφ»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού για το ματς με την Χίμκι
Μπλατ: «Μας είχε λείψει ο Μιλουτίνοφ»

Στην επιστροφή του Μιλουτίνοφ και στο στυλ παιχνιδιού της Χίμκι, στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του, για την αυριανή (17/1) αναμέτρηση στην Euroleague.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η Ρωσική ομάδα παίζει πολύ καλά και το ότι ο Σβεντ λείπει, δεν σημαίνει τίποτε. Επεσήμανε πως γνωρίζει το στυλ παιχνιδιού τους, ενώ στάθηκε και στην συμμετοχή του Μιλουτίνοφ στο ματς.

«Η Χίμκι παίzει καλό μπάσκετ. Νίκησε την Φενερμπαχτσέ, που είναι πρωτοπόρος στην Euroleague. Έχει βρει τρόπο να καλύψει την απουσία του Σβεντ», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την αντίπαλό του:

«Η Χίμκι εξαρτάται από την κίνηση με τη μπάλα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό χωρίς τον Σβεντ. Προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις για φάσεις ενός εναντίον ενός. Το τρίποντο είναι πολύ δημοφιλές κομμάτι επίθεσης στις μέρες μας. Δεν είναι έκπληξη αυτό και η Χίμκι δεν αποτελεί εξαίρεση».

Όσον αφορά τον Μιλουτίνοφ, ο Μπλατ είπε: «Είναι πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις οι τραυματισμοί και οι ασθένειες. Οι καλές ομάδες πρέπει να προσαρμόζονται σε αυτές τις ατυχίες και να είναι έτοιμες. Ήρθε σε κακό τάιμινγκ ο πυρετός του Μιλουτίνοφ, αλλά είναι έτοιμος και στοχεύουμε να τον έχουμε πίσω. Μας είχε λείψει».

Ο Μπόγρης μιλά για την… Μποτσουάνα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπλατ: «Μας είχε λείψει ο Μιλουτίνοφ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.