ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Με έναν σέντερ και περιορισμένες λύσεις ο Ολυμπιακός!

Ένα είναι σίγουρο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ζήσει ξανά την ίδια κατάσταση. Οπότε υπάρχει ο… μπούσουλας. Πέρσι με την Αναντολού Εφές λειτούργησε. Φέτος διαθέτει και μερικούς αστερίσκους. Βλέπετε, τα νέα από το ιατρικό δελτίο ακούγονται απογοητευτικά. Εκτός για 10 ημέρες ο Νίκολας Μιλουτίνοφ, ο οποίος χάνει όλη τη σειρά με τη Ζαλγκίρις. Νοκ άουτ για ένα...
Με έναν σέντερ και περιορισμένες λύσεις ο Ολυμπιακός!

Ένα είναι σίγουρο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ζήσει ξανά την ίδια κατάσταση. Οπότε υπάρχει ο… μπούσουλας. Πέρσι με την Αναντολού Εφές λειτούργησε. Φέτος διαθέτει και μερικούς αστερίσκους.

Βλέπετε, τα νέα από το ιατρικό δελτίο ακούγονται απογοητευτικά. Εκτός για 10 ημέρες ο Νίκολας Μιλουτίνοφ, ο οποίος χάνει όλη τη σειρά με τη Ζαλγκίρις. Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Γιώργος Μπόγρης, ανέτοιμοι οι Κιμ Τιλί και Γιώργος Πρίντεζης, Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Κώστας Παπανικολάου και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Χάνει τη σειρά ο «Μίλου»Νοκ άουτ και ο Μπόγρης

Η απώλεια του Σέρβου σέντερ είναι κομβική. Ο Ολυμπιακός χάνει τον πλέον αξιόπιστο σέντερ του, αφήνοντας μόνο του στο «5» τον Τζαμέλ ΜακΛίν! Ο Μπόγρης θα καλούνταν να πάρει μερικά λεπτά (ενδεχομένως) με τον «Μίλου» εκτός, κάτι που τώρα δεν μπορεί να συμβεί.

Δύο από τα «τεσσάρια» του Ολυμπιακού, Πρίντεζης, Τιγί, δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους, ένας είναι εκτός εδώ και αρκετούς μήνες (Αγραβάνης), αλλά δεν υπάρχει η πολυτέλεια της μετακίνησης του Ιωάννη Παπαπέτρου από το «3» στο «4», με δεδομένη την απώλεια του Κώστα Παπανικολάου.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κάιλ Γουίλτζερ θα μπει στο ροτέισον, όχι για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά για να δώσει… ανάσες στον ΜακΛίν στη θέση του σέντερ. Αρκεί να το επιτρέψει το παιχνίδι της Ζαλγκίρις. Εκτός και αν δούμε τον Πρίντεζη να δοκιμάζει να γεμίσει τα… παπούτσια του Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός, αναγκαστικά, θα χρησιμοποιήσει το (αγαπημένο στον Σφαιρόπουλο) small ball και ό,τι βγει. Τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά των προημιτελικών με την Λιθουανική ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με έναν σέντερ και περιορισμένες λύσεις ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.