ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ουίλτζερ: «Να πάρουμε τη νίκη έστω και με έναν πόντο»

Να μη σκύψει το κεφάλι και να βελτιώσει τα λάθη του πρέπει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Κάιλ Ουίλτζερ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το δεύτερο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις για τα play offs της Euroleague. Ο Καναδός φόργουορντ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούνται από παίκτες με προσωπικότητες και επεσήμανε πως αυτό που μετράει...
Ουίλτζερ: «Να πάρουμε τη νίκη έστω και με έναν πόντο»

Να μη σκύψει το κεφάλι και να βελτιώσει τα λάθη του πρέπει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Κάιλ Ουίλτζερ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το δεύτερο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις για τα play offs της Euroleague.

Ο Καναδός φόργουορντ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούνται από παίκτες με προσωπικότητες και επεσήμανε πως αυτό που μετράει είναι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουίλτζερ:

«Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχει λόγος να σκύψουμε το κεφάλι και να πούμε πως όλα τελείωσαν. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Το ζήτημα είναι να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε σε μια ομάδα με προσωπικότητες και θα πρέπει να κερδίσουμε έστω και με έναν πόντο διαφορά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουίλτζερ: «Να πάρουμε τη νίκη έστω και με έναν πόντο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.