ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σφαιρόπουλος: «Ενισχύθηκε η τοποθέτησή μου για τη διαιτησία, βλέποντας το βίντεο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του Ολυμπιακού σπατάλησαν αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη. Κάποιοι παρακολούθησαν ξανά και ξανά την ίδια φάση. Μέχρι να μάθουν από τα λάθη τους. Για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» η… βιντεοθεραπεία λειτούργησε και ως επιβεβαίωση. «Ενισχύθηκε η τοποθέτησή μου, βλέποντας τις φάσεις στο βίντεο. Είχα απόλυτο δίκιο....
Σφαιρόπουλος: «Ενισχύθηκε η τοποθέτησή μου για τη διαιτησία, βλέποντας το βίντεο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του Ολυμπιακού σπατάλησαν αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη. Κάποιοι παρακολούθησαν ξανά και ξανά την ίδια φάση.

Μέχρι να μάθουν από τα λάθη τους. Για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» η… βιντεοθεραπεία λειτούργησε και ως επιβεβαίωση.

«Ενισχύθηκε η τοποθέτησή μου, βλέποντας τις φάσεις στο βίντεο. Είχα απόλυτο δίκιο. Αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες μας πρέπει να παρασυρθούν από τα σφυρίγματα. Αν το κάνουν, θα χάσουν τη συγκέντρωσή τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να παλέψουμε στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Σφαιρόπουλος στάθηκε στα «πρέπει» του δεύτερου αγώνα, την Παρασκευή (20-4), τονίζοντας: «Θέλουμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Να διορθώσουμε τα λάθη μας σε άμυνα και επίθεση. Το πρώτο ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οπότε δεν είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουμε. Ηταν σημεία που δεν κάναμε όσα έπρεπε. Μας ενδιαφέρει μόνο αυτό το παιχνίδι και μετά θα δούμε τη συνέχεια».

Στον Σφαιρόπουλο τέθηκε το ζήτημα της αυτοπεποίθησης των παικτών. Ιδού τι απάντησε: «Η αυτοπεποίθησή μας δεν έχει πρόβλημα τόνωσης. Χρειάζεται να είμαστε πιο μαχητικοί, να έχουμε περισσότερη ενέργεια, πάθος και να κάνουμε πιο καλό ομαδικό παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές στο πρώτο ματς που δεν δείξαμε ομαδικότητα και στις δύο μεριές του παρκέ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σφαιρόπουλος: «Ενισχύθηκε η τοποθέτησή μου για τη διαιτησία, βλέποντας το βίντεο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.