ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ο… MVP του Ολυμπιακού στο Game 2 με τη Ζαλγκίρις (vid)

Βίντεο στο οποίο ευχαριστεί τον κόσμο του Ολυμπιακού δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, η οποία χρίζει τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο ΣΕΦ στο Game 2 με τη Ζαλγκίρις τους… MVP του παιχνιδιού. Τα… σπασμένα του Έμπιντ και το πρόστιμο στον Ουίνσλοου (vid) «”Όταν είμαστε όλοι μαζί δεν φοβόμαστε κανέναν”, είχε δηλώσει για τον κόσμο...
Ο… MVP του Ολυμπιακού στο Game 2 με τη Ζαλγκίρις (vid)

Βίντεο στο οποίο ευχαριστεί τον κόσμο του Ολυμπιακού δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, η οποία χρίζει τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο ΣΕΦ στο Game 2 με τη Ζαλγκίρις τους… MVP του παιχνιδιού.

Τα… σπασμένα του Έμπιντ και το πρόστιμο στον Ουίνσλοου (vid)

«”Όταν είμαστε όλοι μαζί δεν φοβόμαστε κανέναν”, είχε δηλώσει για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την παραμονή του αγώνα με την Ζαλγκίρις. Και επιβεβαιώθηκε… Με τον 6ο παίκτη της σε εξαιρετική φόρμα, η ομάδα μας παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς έκανε το 1-1 και ετοιμάζεται να τα δώσει όλα για το break», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο… MVP του Ολυμπιακού στο Game 2 με τη Ζαλγκίρις (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.