ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σφαιρόπουλος: «Ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας»

Τι κι αν έκανε το 1-0; Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του
Σφαιρόπουλος: «Ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεκίνησε με το δεξί στα πλέι οφ κερδίζοντας την Κύμη, όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν φανερά απογοητευμένος από τους παίκτες του και την εικόνα που παρουσίασαν. Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε τους λόγους που νιώθει ντροπή για την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς και ειδικά στο νέο τραυματισμό που προέκυψε με τον Μπράιαν Ρόμπερτς να είναι ο άτυχος.

Απο(κυμη)θηκε αλλά… νίκησε

Αρχικά ο κόουτς, Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Σήμερα κάναμε το 1-0, αλλά δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που έπρεπε είχαμε μια πάρα πολύ καλή απόδοση. Κρατήσαμε την Κύμη στους 8 πόντους στην πρώτη περίοδο και στους 11 μέχρι το 15. Η διαφορά έφτασε στους 25 πόντους και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι θα είναι εύκολο το ματς και σταμάτησαν να κάνουν αυτά που έπρεπε. Για την εικόνα μετά το 15 πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα. Μίλησα στο τέλος στα αποδυτήρια στους παίκτες και τους είπα πως ο κάθε ένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους. Πρώτα εγώ ως προπονητής να αναλάβω τις ευθύνες μου για αυτή την εικόνα, αλλά και οι παίκτες γιατί δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι φαίνεται πως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλουμε».

Ερωτηθείς αν το πρόβλημα είναι πνευματικό ή αγωνιστικό, απάντησε: «Είναι και τα δύο. Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω από όλους. Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο, ενώ έχουμε κάνει ματς που έχουμε δείξει την ποιότητά μας. Έχουμε κερδίσει σε δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες. Έχουμε κερδίσει που είναι στο φάιναλ φορ και μάλιστα δύο φορές… Και σήμερα παίζουμε έτσι και όχι μόνο σήμερα αλλά τον τελευταίο καιρό, είναι σίγουρο πως κάτι φταίει. Είναι και πνευματικό και αγωνιστικό».

Για την κατάσταση του Μπράιαν Ρόμπερτς, σχολίασε: «Έχει πρόβλημα με την μέση του και θα δούμε με τον γιατρό σε τί κατάσταση θα είναι αύριο».

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως οι παίκτες του δεν έχουν θέληση, είπε: «Δεν θέλω να πιστεύω πως δεν θέλουν οι παίκτες να κάνουμε κάτι καλό. Σίγουρα, όμως, είμαι πολύ προβληματισμένος και όλο αυτό το διάστημα που δεν παίζουμε καλά προσπαθώ να βρω και τον τρόπο, αλλά και την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί, αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε την εικόνα μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σφαιρόπουλος: «Ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.