ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Αήττητος για 18 χρόνια σε ημιτελικούς ο Ολυμπιακός (vids)

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των πλέι οφ της ημιτελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League έχει αρχίσει, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Προμηθέα Πάτρας στις 18:00 και τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στις 20:00. Από το 2000 έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να χάσουν στην έδρα τους στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος....
Αήττητος για 18 χρόνια σε ημιτελικούς ο Ολυμπιακός (vids)

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των πλέι οφ της ημιτελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League έχει αρχίσει, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Προμηθέα Πάτρας στις 18:00 και τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στις 20:00.

Από το 2000 έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να χάσουν στην έδρα τους στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Τότε που ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη μέσα στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαλογιάννη να «γράφει» το 68-66 στα 45”, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στον «Δικέφαλο» (66-69).

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» που πήραν το πλεονέκτημα έδρας με το μέρος τους, επικράτησαν με 87-67 στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και πήραν την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Όταν το Περιστέρι… σόκαρε τον Παναθηναϊκό (pics, vid)

Ώρα ημιτελικών στην Basket League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αήττητος για 18 χρόνια σε ημιτελικούς ο Ολυμπιακός (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νότα Μουστάκα

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.