ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Το πόλο του Ολυμπιακού πόζαρε με τη Στεφανίδη στο ΣΕΦ!

Η Κατερίνα Στεφανίδη παρακολούθησε από κοντά τον τέταρτο τελικό μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μαζί με το σύζυγό της και προπονητής της στο ΣΕΦ.  Καθόταν κοντά με του αθλητές της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο Γιώργος Δερβίσης κοινοποίησε μια φωτογραφία τους βάζοντας ένα χρυσό μετάλλιο πάνω από την...
Το πόλο του Ολυμπιακού πόζαρε με τη Στεφανίδη στο ΣΕΦ!

Η Κατερίνα Στεφανίδη παρακολούθησε από κοντά τον τέταρτο τελικό μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μαζί με το σύζυγό της και προπονητής της στο ΣΕΦ. 

Καθόταν κοντά με του αθλητές της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο Γιώργος Δερβίσης κοινοποίησε μια φωτογραφία τους βάζοντας ένα χρυσό μετάλλιο πάνω από την Κατερίνα και ένα τρόπαιο πάνω από τον ίδιο.

Φωτογραφία με τη Στεφανίδη έβγαλε και η αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

https://www.instagram.com/p/BkA1gUjg6fV/?taken-by=filio5

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πόλο του Ολυμπιακού πόζαρε με τη Στεφανίδη στο ΣΕΦ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.