ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

«Ο Μιλουτίνοφ ίσως χρειαστεί επέμβαση στα γόνατα»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ανάμεσα σε αυτά, αναφέρθηκε και το όνομα του σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ. Βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες της προεπιλογής του Τζόρτζεβιτς, όμως ο άλλοτε προπονητής του...
«Ο Μιλουτίνοφ ίσως χρειαστεί επέμβαση στα γόνατα»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ανάμεσα σε αυτά, αναφέρθηκε και το όνομα του σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες της προεπιλογής του Τζόρτζεβιτς, όμως ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε μία διαφορετική εκδοχή.

«Έχει ακόμη υποχρεώσεις με την ομάδα του και μετά θα μιλήσει με τους γιατρούς της ομάδας. Ίσως χρειαστεί να κάνει επέμβαση στα γόνατα, όπου έχει ενοχλήσεις. Θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, αλλά σίγουρα πρέπει πρώτα να ξεκουραστεί. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του. Θα δούμε τι θα προκύψει από τις συζητήσεις με την ομάδα, αλλά και με τους γιατρούς. Θα σεβαστούμε κάθε απόφαση. Πιστεύω ότι μπορεί να αναβάλλει για λίγο την επέμβαση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αφορά εμένα», ήταν τα λόγια του «Σάλε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Μιλουτίνοφ ίσως χρειαστεί επέμβαση στα γόνατα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.