ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

«Ερυθρόλευκη» ανακοίνωση κατά της ΕΟΚ

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της φετινής Basket League η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας με αποδέκτες την ΕΟΚ και τον πρόεδρό της, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλο για τον σκανδαλώδη ορισμό των Αναστόπουλου, Κορομηλά, Μάνου. Όλοι μαζί πέτυχαν την αποστολή τους. Η προκλητική παρανομία της ΕΟΚ η...
«Ερυθρόλευκη» ανακοίνωση κατά της ΕΟΚ

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της φετινής Basket League η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας με αποδέκτες την ΕΟΚ και τον πρόεδρό της, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλο για τον σκανδαλώδη ορισμό των Αναστόπουλου, Κορομηλά, Μάνου. Όλοι μαζί πέτυχαν την αποστολή τους.

Η προκλητική παρανομία της ΕΟΚ η οποία αγνοεί τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις εκπέμπει μπόχα και δυσωδία και προκαλεί αηδία».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε την κούπα στον Παύλο (pics-vid)

Η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού -Προ του «διαζυγίου» ο Σφαιρόπουλος

Ο ασπασμός του Σπανούλη στον Θανάση Γιαννακόπουλο (vid)

Ο έντονος διάλογος του Παππά με τον Σπανούλη (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ερυθρόλευκη» ανακοίνωση κατά της ΕΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.