ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μαρινάκης: «Δεν μπαίνω στο μπάσκετ»

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Μαρινάκης: «Δεν μπαίνω στο μπάσκετ»

Με ανάρτηση που έκανε, το βράδυ της Τετάρτης (20/6), στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση εμπλοκής του στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ: Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο.

Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους.

Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν.

Όποιος όμως πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του.

Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της βαθύτατης οικονομικής κρίσης.

Και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από εμένα στα ερασιτεχνικά τμήματα και στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ δεν είδαμε ούτε ευρώ στον Σύλλογο από επώνυμους και εύρωστους οικονομικά φιλάθλους μας.

Προφανώς δεν αναφέρομαι στους απλούς φιλάθλους μας που στηρίζουν μαζικά και από το υστέρημα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ».

«Ναυάγησε» η περίπτωση του Τζον Πάτρικ για τον Ολυμπιακό

Το δείπνο του Σφαιρόπουλου στην ομάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρινάκης: «Δεν μπαίνω στο μπάσκετ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.