ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Πειραιώτης για τρία ακόμη χρόνια ο Παπανικολάου

Εδωσε τα χέρια με ρους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού
Πειραιώτης για τρία ακόμη χρόνια ο Παπανικολάου

Για άλλα τρία χρόνια ο Κώστας Παπανικολάου θα φοράει την ερυθρόλευκη εμφάνιση. 

Η συνάντηση που είχε σήμερα με τους αδελφούς Αγγελόπουλου ήταν καθοριστική και γεφύρωσε κάθε προηγούμενη διάσταση απόψεων.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη το μεσημέρι (5/7) υποδέχθηκαν στα γραφεία της Αrcadia τον Κώστα Παπανικολάου και τον ατζέντη του, Γιώργο Σφαιρόπουλο. Η συζήτηση είχε αίσια κατάληξη, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο παίκτης θα παραμείνει «ερυθρόλευκος» για ακόμα τρία χρόνια.

Ο 28χρονος φόργουορντ, αμέσως μετά τη συμφωνία τόνισε: «Όλα πήγαν καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους, χρόνια τώρα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Θα τα δούμε στο γήπεδο, για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Θέλαμε να τα πούμε κι από κοντά, να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και όλα καλά. Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια. Έχουμε καταφέρει πολλές όμορφες στιγμές, ευελπιστούμε να φέρουμε κι άλλες στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται, να είμαι μέρος αυτής της ομάδας για νέες επιτυχίες”.

Όσον αφορά στο κίνητρο που έχει, εξήγησε ότι «και μόνο η παρουσία στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Δεν πάει πιο ψηλά στην Ευρώπη, είμαι στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Από εκεί και πέρα, ήταν θέληση τόσο δική μου όσο και των προέδρων να συνεχίσω. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική. Οι πρόεδροι έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο».

Οσο για τον Γιάννη Παπαπέτρου, τόνισε: «Ευχή για μένα, είναι να συνεχίσει κι ο Ιωάννης. Όλοι θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι κι οι πρόεδροι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει συμφωνία».

Σε εξέλιξη το ραντεβού Αγγελόπουλων-Παπανικολάου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πειραιώτης για τρία ακόμη χρόνια ο Παπανικολάου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.