ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σπανός: «Δεν υπάρχουν λόγια για την ανυπαρξία μας»

Ο προπονητής της Κέρκυρας μίλησε με σκληρή γλώσσα για την εμφάνιση και την ήττα των Φαιάκων από τον Απόλλωνα Λάρισας
Σπανός: «Δεν υπάρχουν λόγια για την ανυπαρξία μας»

Δεν είχε λόγια για να περιγράψει τα… νεύρα του ο Δημήτρης Σπανός με την εικόνα της Κέρκυρας στην ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Έλληνας προπονητής ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του, αλλά δεν παρέλειψε να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Σήμερα για εμάς ήταν μία κάκιστη πρεμιέρα. Δεν βρίσκω λόγια για να δείξω το μέγεθος της ανυπαρξίας μας. Της έλλειψης πάθους, θέλησης, αυτοπεποίθησης. Όπως το είδα ήρθαμε για να περάσουν δύο ώρες και να φύγουμε.

Δεν είναι έτσι η ομάδα μας. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαμε στο μυαλό μας. Δεν διεκδικούμε ένα τέτοιο παιχνίδι με αυτή την εμφάνιση. Δεν έχω λόγια. Δεν ήμασταν προφανώς έτοιμοι για την πρεμιέρα στη Football League.

Δεν είχαμε πάθος κι ένταση, ούτε καθαρό μυαλό. Δεν υπήρχε τίποτα. Φταίει φυσικά κι ο προπονητής. Δεν γίνεται να τα ρίξουμε όλα στους παίκτες, αλλά θα πρέπει και λίγο να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να σκεφτούμε. Δεν είναι θέμα δουλειάς ή προπόνησης. Είναι θέμα μυαλού και συγκέντρωσης.

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι δίχως φάσεις που χάσαμε χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν κάναμε όμως κάτι για να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Ούτε διορθώσαμε το λάθος μετά το 1-0. Δεν έχω να πω κάτι γιατί θα εκτεθούμε.

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την εμφάνιση και τη νίκη του. Εμείς πλέον έχουμε μία μεγάλη ανηφόρα για να ανέβουμε. Αλλά οι μεγάλες οι ομάδες κρίνονται στο αν θα βρουν αντίδραση».

Football League: Οι… μικροί ξεσηκώθηκαν!

Football League: Εντυπωσιακό διπλό της Δόξας, αγχωτική νίκη για Ηρακλή, 7άρα ο Βόλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπανός: «Δεν υπάρχουν λόγια για την ανυπαρξία μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.