ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Τέλος από την Παναχαϊκή ο Κατσουράνης

Η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία μαζί του λόγω φιλοσοφίας, κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο, Κώστα Μπακαλάρο
Τέλος από την Παναχαϊκή ο Κατσουράνης

Ο κύκλος του Κώστα Κατσουράνη στην Παναχαϊκή ολοκληρώθηκε, αφού η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία μαζί του και τον απομάκρυνε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση με τη διοίκηση είχαν φανεί από την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο Κώστα Μπακαλάρο, όταν φάνηκε ότι υπήρχε σαφής διάσταση απόψεων.

Τότε ο πρόεδρος είχε κάνει λόγο για άνοδο στη Super League ενώ ο Κώστας Κατσουράνης αρκέστηκε να δηλώσει: «Ο βασικός στόχος για εμένα είναι η ομάδα να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή και να παίξει κατά το δυνατό ακόμη πιο ωραίο ποδόσφαιρο».

Η διοίκηση έκρινε ότι ο Κατσουράνης βάζει τον εαυτό του και τις προσωπικές του απόψεις πάνω από την ΠΑΕ και σε γενικές γραμμές υπάρχει μία διαφορά φιλοσοφίας.

Μάλιστα από τη διοίκηση έλεγαν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Διάσταση απόψεων για τους στόχους στην Παναχαϊκή!

Οφρυδόπουλος: «Πρέπει να βρούμε λύσεις»

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος από την Παναχαϊκή ο Κατσουράνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.