ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Θέλει Κουσκουνά

«Μετέωρο» το ιδιοκτησιακό στην Παναχαϊκή. Έτοιμη μεταγραφή η πλευρά Δρόσου, εφόσον πάρει το χρίσμα από τους μετόχους
Παναχαϊκή: Θέλει Κουσκουνά

Περίεργη και συνάμα στάσιμη, είναι η κατάσταση στην Παναχαϊκή. Εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν υπάρχει.

Οι Δρόσος, Παπαγεωργίου και εσχάτως ο Σορούρ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Αχαιών.

Στο πλευρό του πρώτου, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Η πλευρά Δρόσου έχει έτοιμες και κάποιες μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του την έντυπης έκδοσης του Sportime, επίσημη πρόταση έχει γίνει στον Νίκο Κουσκουνά. Ο πρώην επιθετικός της Δόξας έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι χρόνου από τους «ροσονέρι», αλλά αν δεν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό, δεν θα προχωρήσει τίποτα.

Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, για τον Έλληνα επιθετικό έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός του Αλέκου Βοσνιάδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στα Τρίκαλα.

Παναχαϊκή: Διοικητικό αδιέξοδο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναχαϊκή: Θέλει Κουσκουνά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!