ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Οφρυδόπουλος: «Με ποιον να μιλήσουμε για μεταγραφές;»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την κατάσταση στην Παναχαϊκή και το διοικητικό αδιέξοδο…
Οφρυδόπουλος: «Με ποιον να μιλήσουμε για μεταγραφές;»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της Παναχαϊκής επί των Τρικάλων, αλλά μίλησε με μεγάλη δυσπιστία για το μέλλον του συλλόγου.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος για τη βιωσιμότητά του, μετά και τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις.

Αναλυτικά είπε: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας. Σε όλο τον κόσμο, στους φιλάθλους της Παναχαϊκής και να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά στο υπόλοιπο τουλάχιστον εξάμηνο. Όπως είπα στις χθεσινές μου δηλώσεις, ότι όσοι αγνά αγαπούν και θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα και μοχθούν γι’ αυτή, είναι όλοι απαραίτητοι. Εννοώ ότι είναι ο κόσμος πρώτα απ’ όλα, η διοίκησή μας, αυτοί που θέλουν να είναι κοντά μας και είναι κοντά μας, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές.

Εδώ και 2,5 χρόνια είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Το λέμε, το λέγαμε και θα το λέμε πάντα. Αυτό έδειξαν και σήμερα. Οι περισσότεροι έχουν δει, λόγω της προβολής, λόγω της πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που κάνει περισσότερη εντύπωση από τα παιχνίδια της Football League. Σαν το παιχνίδι του Λεβαδειακού οι παίκτες μας έχουν παίξει το 90% των παιχνιδιών φέτος. Απλά είναι δυσανάλογη η συγκομιδή των βαθμών με τις εμφανίσεις μας.

Έχουμε παίξει καλά, έχουμε καλούς παίκτες, επαγγελματίες και καλά παιδιά. Αυτό το έδειξαν και σήμερα, όπως το έχουν δείξει και στα υπόλοιπα παιχνίδια, είτε είναι στην Αγυιά, είτε εκτός έδρας που δεν έχει δει ο κόσμος μας. Ακόμα και στο 1-0 – αυτό είναι σημαντικό για εμάς – στο 1-1 και στο 2-1, ακόμα και με τη Δράμα, τον Εργοτέλη ή στο Κύπελλο που ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, υπηρετούν το πλάνο που έχουμε θέσει, έχουμε εργαστεί και έχουμε δουλέψει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο και εύσημο για τους παίκτες μας.

Δεν τους ενδιαφέρει το σκορ και αυτό αποδείχτηκε και σήμερα. Είχαμε ολοκληρωτικά την κατοχή της μπάλας, αυτή είναι η ομάδα μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες και πάλι. Η ομάδα μας έκανε αυτό που θέλουμε να κάνει όποιο και αν ήταν το σκορ. Έχει την προσωπικότητά της, την ταυτότητά της και ξέρει τι θα κάνει στο γήπεδο.

Ο αξιόμαχος αντίπαλός μας που στους τελευταίους αγώνες είναι βελτιωμένος, ήρθε στην Πάτρα προερχόμενος από δύο νίκες και μία ισοπαλία, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από την αρχή, ευκαιρία δεν έκανε. Ευτύχησε στις τρεις επιθέσεις, γιατί επιθέσεις έκανε, να σκοράρει. Το πλάνο, όμως των παιδιών, η πίστη, η προσωπικότητα, το ταλέντο τους και αυτό που έχουν εργαστεί τόσο καιρό και ιδρώνουν, μας έδωσε τη νίκη.

Είναι μία νέα αφετηρία και εύχομαι να είναι και η αρχή ενός καλού σερί, επειδή μείναμε λίγο πίσω. Έχουμε τις ικανότητες να το κάνουμε και να βελτιώνουμε κάθε εβδομάδα τη βαθμολογική μας θέση».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Φουρλάνου:

«Ο Σπύρος είχε έναν μυικό σπασμό στην προπόνηση και έμεινε εκτός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όπως και ο Μουστακόπουλος, ανέβασε πυρετό και έφυγε από το ξενοδοχείο. Άρα, ξεκινήσαμε με μικροπροβλήματα. Βλέπετε ότι μπορεί να μπει οποιοσδήποτε και να παίξει και καλά».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κουσκουνά και αν έχουν γίνει επαφές με τη διοίκηση για ενίσχυση:

«Όλες οι ομάδες κάνουν μεταγραφές, χρειάζονται κάτι, αλλάζουν κάτι. Εμείς ακόμα βλέπετε ότι έχουμε τα προβλήματά μας. Θα συζητήσουμε κάποια πράγματα. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τη διοίκηση, όμως να συζητήσουμε με ποιον; Με τη νυν, με τη μέλλουσα; Με ποιον; Όταν υπάρχει μια σταθερότητα και κάτι ξεκάθαρο, πας και συζητάς».

Άρα λέτε έμμεσα ότι δεν ισχύει πως υπάρχει πρόταση στον Κουσκουνά;

«Δεν το λέω έμμεσα, το λέω άμεσα».

Σας προβληματίζει ότι ο αντίπαλος με μία φάση έκανε γκολ;

«Όχι. Μίλησα για το Κύπελλο για να αναδείξω κάτι άλλο. Από τις 11 αγωνιστικές η ομάδα μας έχει παίξει στις επτά, οκτώ καλά. Έχει και δύο, τρεις μέτριες ή κακές εμφανίσεις. Στις μέτριες και κακές πήραμε ό,τι μας άξιζε ή μπορεί να πήραμε και περισσότερα. Μια ομάδα κρίνεται από το σύνολο της απόδοσής της, από το σύνολο της εικόνας της και από το τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Την Τρίτη είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Παίζουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Θα σκεφτούμε, θα μελετήσουμε. Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο. Νομίζω θα χαράξουμε πάλι τη στρατηγική μας, την τακτική μας, θα υποδεχτούμε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Football League: Μπήκε με το… δεξί και με «διπλό» ο Ηρακλής

Παναχαϊκή: Θέλει Κουσκουνά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οφρυδόπουλος: «Με ποιον να μιλήσουμε για μεταγραφές;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.