ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Πολλές απουσίες εν όψει του Τούμπας

Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με πολλά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται οι Μιχάι, Έρικσον, Πάουλο, Μοράρ και Χαντάκιας
Παναιτωλικός: Πολλές απουσίες εν όψει του Τούμπας

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί που κάνουν τη… ζωή του, πολύ πιο δύσκολο, κόντρα σε ένα από τους καλύτερους αντιπάλους που θα συναντήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Μιχάι, Έρικσον, Πάουλο, Μοράρ, ενώ ο τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι του Χαντάκια, που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα κι έμεινε εκτός.

Έτσι στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Ουίλιαν, Λουσέρο, Βασιλούδης, Καμαρά, Κόκκορης, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Ντίας, Μάζουρεκ, Αγρόδημος, Μανά, Μπελεβώνης.

Παναιτωλικός: Αισιόδοξα μηνύματα για Καμαρά

Χωρίς τα μπακ του ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Πολλές απουσίες εν όψει του Τούμπας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.