ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Γιαννιώτης: Επίσκεψη από συμπαίκτες στον Παναιτωλικό

Ο Ηλίας Γιαννιώτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι Βασιλούδης, Θεοδωρόπουλος, Κουσιάδης και Παρράς τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο!
Γιαννιώτης: Επίσκεψη από συμπαίκτες στον Παναιτωλικό

Ο Ηλίας Γιαννιώτης χειρουργήθηκε με επιτυχία στο γόνατο για την αποκατάσταση στον χιαστό και οι συμπαίκτες του στον Παναιτωλικό δεν τον ξέχασαν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού χειρουργήθηκε στην Αθήνα και στο νοσοκομείο βρέθηκαν και συμπαίκτες του από την ομάδα, με τους οποίους είναι μαζί από την ακαδημία, για να του συμπαρασταθούν.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα ταξίδεψαν οι Βασιλούδης, Θεοδωρόπουλος, Κουσιάδης, Παρράς, ενώ σε ανάρτησή του στο facebook φρόντισε να… πειράξει και τον Γεωργούση που δεν έδωσε το παρών.

Αναλυτικά έγραψε: «Όταν κάποιος σας αγαπάει στο δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια. Σας αγαπάω πολύ αδέρφια μου, θα είμαι πάντα δίπλα σας ότι και να χρειαστείτε».

Δείτε και το ποστάρισμα:

Παναιτωλικός: Με κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Παναιτωλικός: Το ευχαριστώ του Γιαννιώτη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννιώτης: Επίσκεψη από συμπαίκτες στον Παναιτωλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.