ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Τριήμερο ρεπό κι επιστροφή την Πέμπτη!

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του για το 2018 και ο Δέλλας έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Πέμπτη (3/1)
Παναιτωλικός: Τριήμερο ρεπό κι επιστροφή την Πέμπτη!

Σε… ξεκούραση είναι ο Παναιτωλικός από τη Δευτέρα (31/12), αφού ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, εν όψει της Πρωτοχρονιάς.

Ο Παναιτωλικός είναι εκτός συνέχειας του Κυπέλλου, αφού αποκλείστηκε από τον όμιλο, όπου προκρίθηκαν οι ΑΟΧ Κισσαμικός και Παναθηναϊκός.

Έτσι το επόμενο παιχνίδι του συλλόγου από το Αγρίνιο είναι για το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου που αναμένεται να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια.

Οι Αγρινιώτες θα ξεκουραστούν για τις επόμενες τρεις μέρες, μέχρι και την Τετάρτη (2/1) και η επόμενη προπόνηση είναι την Πέμπτη. Από τις προπονήσεις απέχουν οι Έρικσον, Πάουλο και φυσικά οι χειρουργημένοι Γιαννιώτης και Καμαρά.

Παναιτωλικός: Έχει τον τρόπο του για Μάζουρεκ

Παναιτωλικός: Ψάχνει ένα καλό ποδαρικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Τριήμερο ρεπό κι επιστροφή την Πέμπτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.