ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δυσαρέσκεια στον Παναιτωλικό για Σκουλά

Οι Αγρινιώτες εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ
Δυσαρέσκεια στον Παναιτωλικό για Σκουλά

Την ήττα με 4-2 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (15/4) από την ΑΕΛ ο Παναιτωλικός και με αυτό τον τρόπο έχασε ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες είχε για είσοδο στην πεντάδα.

Οι Αγρινιώτες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και αυτά εκφράστηκαν μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας τους, Χρήστου Στούμπου.

«Ξέρει κανείς πότε τελειώνει το Πορτογαλικό πρωτάθλημα; Μήπως και μπορέσει ο Περέιρα να δει και κανένα αγώνα από το Ελληνικό.
Χάνει τα καλύτερα! Γιατί, ούτε Μάνταλο είδε, ούτε (σήμερα) Σκουλά…», έγραψε στο facebook.

Να σημειωθεί πως στον Πανατωλικό θεωρούν ανύπαρκτη την αποβολή του Μάρκος Πάουλο, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι στο 87′.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυσαρέσκεια στον Παναιτωλικό για Σκουλά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.