ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

«Πράσινος» για δύο ακόμα χρόνια ο Παππάς

Το τριφύλλι στο στήθος θα φορά και για την επόμενη διετία ο Νίκος Παππάς καθώς ο διεθνής γκαρντ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 28χρονος γκαρντ πήγε στον Παναθηναϊκό το 2013 από τον Πανιώνιο, ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Στο φινάλε του νέου του συμβολαίου θα έχει συμπληρώσει επτά χρόνια στο ΟΑΚΑ....
«Πράσινος» για δύο ακόμα χρόνια ο Παππάς

Το τριφύλλι στο στήθος θα φορά και για την επόμενη διετία ο Νίκος Παππάς καθώς ο διεθνής γκαρντ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 28χρονος γκαρντ πήγε στον Παναθηναϊκό το 2013 από τον Πανιώνιο, ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Στο φινάλε του νέου του συμβολαίου θα έχει συμπληρώσει επτά χρόνια στο ΟΑΚΑ.

Το συμβόλαιό του έληγε φέτος το καλοκαίρι ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπήρξε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σε 31 αγώνες στο περυσινό πρωτάθλημα ο Παππάς είχε 9,5 πόντους και 1,9 ασίστ ενώ σούταρε με 42,6% έξα από τη γραμμή των 6,75 μέτρων.

Η ανακοίνωση των «πρασίνων» σημειώνει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παππά για δύο ακόμη χρόνια».

Μεταγραφές Basket League 2018-2019

Μεταγραφές EuroLeague 2018-2019

Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς ο Πασκουάλ

Τα δεδομένα του NBA και η επιστροφή του Παπαγιάννη στην Ευρώπη

Αποκάλυψη: Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Παπαγιάννης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πράσινος» για δύο ακόμα χρόνια ο Παππάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.