ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ρίβερς: «Ο τραυματισμός μου ήρθε τη χειρότερη στιγμή»

Για την περυσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό μίλησε ο ΚέιΣι Ρίβερς ο οποίος τόνισε πως ο τραυματισμός του ήρθε στη χειρότερη στιγμή. «Η σεζόν με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε καλά, αλλά στα μισά της άρχισα να υποφέρω από ένα πρόβλημα σε κάποιο νεύρο και αυτό άρχισε να με επηρεάζει τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Με στεναχώρησε πολύ αυτό,...
Ρίβερς: «Ο τραυματισμός μου ήρθε τη χειρότερη στιγμή»

Για την περυσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό μίλησε ο ΚέιΣι Ρίβερς ο οποίος τόνισε πως ο τραυματισμός του ήρθε στη χειρότερη στιγμή.

«Η σεζόν με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε καλά, αλλά στα μισά της άρχισα να υποφέρω από ένα πρόβλημα σε κάποιο νεύρο και αυτό άρχισε να με επηρεάζει τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Με στεναχώρησε πολύ αυτό, γιατί είχαμε πραγματικά πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στο Final Four», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ στο «atthebuzzercb».

Όσον αφορά στην επόμενη χρονιά και στους στόχους του, ο Ρίβερς υπογράμμισε: «Πρώτα πρέπει να βρω μία ομάδα και στη συνέχεια να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Δυστυχώς, αυτός προέκυψε σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και με αποδυνάμωσε. Αυτή τη στιγμή, θέλω να βρω μία ομάδα με την οποία θα μπορώ να νικήσω».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίβερς: «Ο τραυματισμός μου ήρθε τη χειρότερη στιγμή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.