ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Final Four στο ΟΑΚΑ!

Η εξομάλυνση των σχέσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την Ευρωλίγκα, έπειτα και από την γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναμένεται να έχει μία… γλυκιά συνέχεια. Απόλυτα έγκυρες πηγές του Sportime, όπως αναφέρεται στην Έντυπη Έκδοση, το επόμενο βήμα στις σχέσεις των δυο πλευρών θα είναι η διοργάνωση του Final Four από τους «πράσινους» στο κλειστό...
Final Four στο ΟΑΚΑ!

Η εξομάλυνση των σχέσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την Ευρωλίγκα, έπειτα και από την γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναμένεται να έχει μία… γλυκιά συνέχεια.

Απόλυτα έγκυρες πηγές του Sportime, όπως αναφέρεται στην Έντυπη Έκδοση, το επόμενο βήμα στις σχέσεις των δυο πλευρών θα είναι η διοργάνωση του Final Four από τους «πράσινους» στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης».

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που η τελική τετράδα διεκδίκησε το τρόπαιο στην Ελλάδα (και το ΟΑΚΑ) ήταν το 2007. Με θριαμβευτή τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα συζητήθηκε σε συνάντηση των δύο πλευρών,  στο πλαίσιο των εκατέρωθεν προσπαθειών για ένα ξεκίνημα στην επαγγελματική σχέση τους. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο η διάθεση του Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και ένα θέμα που ανακίνησε ο Παναθηναϊκός, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τη διοργάνωση ενός Final Four, είτε το 2020, είτε το 2021.

Το επόμενο Final Four (2019) θα διεξαχθεί στη Βιτόρια. Μία διοργάνωση, την οποία ζητούσαν εδώ και καιρό οι υπεύθυνοι της Μπασκόνια. Εκεί ο Τζόρντι Μπερτομέου θα ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό, ο οποίος δεν αποκλείεται  να είναι η Αθήνα. Σε αντίθετη περίπτωση, το Final Four θα γίνει σίγουρα στην έδρα των «πράσινων» το 2021.

Στις ΗΠΑ για προετοιμασία ο Παπαπέτρου (pic)

Επίθεση… ελληνική από τον Παναθηναϊκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Final Four στο ΟΑΚΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.