ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Χωρίς φιλάθλους στο Παγκράτι ο Παναθηναϊκός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Κυπέλλου με το Παγκράτι.  Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει άδειο το απουσιολόγιο του εν όψει της πρώτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Απών ωστόσο θα είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από το κλειστό του Μετς, καθώς όπως ενημέρωσε η “πράσινη” ΚΑΕ δεν διαθέτει...
Χωρίς φιλάθλους στο Παγκράτι ο Παναθηναϊκός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Κυπέλλου με το Παγκράτι. 

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει άδειο το απουσιολόγιο του εν όψει της πρώτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Απών ωστόσο θα είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από το κλειστό του Μετς, καθώς όπως ενημέρωσε η “πράσινη” ΚΑΕ δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της “πράσινης” ΚΑΕ:  “Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε σήμερα (2/10) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με το Παγκράτι (3/10, 19.00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΑνδρώνΟ Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση”.
http://www.sportime.gr/featured/161063/oi-quot-sfyrichtres-quot-tis-v-fasis-toy-kypelloy/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς φιλάθλους στο Παγκράτι ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.