ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Λάσμε για Μποχωρίδη: «Δεν μπορώ τους δήθεν… σκληρούς τύπους»

Οι δηλώσεις του άσου του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι με τον Άρη
Λάσμε για Μποχωρίδη: «Δεν μπορώ τους δήθεν… σκληρούς τύπους»

Δυσαρεστημένος από τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Άρη έμεινε ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ένταση με τον Λευτέρη Μποχωρίδη στα τελευταία λεπτά.

Αρχικά, ο άσος του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον κόουτς Αγγέλου, έχει ιστορία πάντα εντός έδρας να παλεύει τα παιχνίδια. Καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές άφησαν το σκληρό παιχνίδι, μπορούσαν όλη μέρα να μην τους σφυρίζουν φάουλ. Ήταν καλή προετοιμασία για εμάς».

Αναφερόμενος στην κόντρα του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη είπε: «Δεν ήταν στον Παναθηναϊκό όταν έπαιζα εγώ. Δεν μου αρέσουν οι δήθεν… σκληροί τύποι. Όταν λέω κάτι το στηρίζω, δεν μου αρέσουν οι δήθεν… σκληροί τύποι».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι έπαιξαν χωρίς προπονητή είπε: «Έχουμε σπουδαίο τεχνικό επιτελείο, όλοι βγήκαν μπροστά και ανέλαβαν να καλύψουν το κενό του προπονητή μας.

Λειτουργούμε αυτόματα στο παιχνίδι μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, που θα είναι ο συμπαίκτης μας. Κάναμε καλή προετοιμασία και απλά έπρεπε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας.

Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, ειδικά όταν έχουμε μπροστά μας την Μπάγερ Μονάχου, που είναι μία σκληρή γερμανική ομάδα».

Άρης – Παναθηναϊκός 70-84: Καρέ του… τριφυλλιού

Άρης-Παναθηναϊκός: Αγγέλου και Πασκουάλ έτοιμοι να πιαστούν! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάσμε για Μποχωρίδη: «Δεν μπορώ τους δήθεν… σκληρούς τύπους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.