ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Βουγιούκας: «Δώσαμε δικαίωμα στον Άρη, κρατάμε τη νίκη»

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στη νίκη στο Αλεξάνδρειο
Βουγιούκας: «Δώσαμε δικαίωμα στον Άρη, κρατάμε τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από το Αλεξάνδρειο επικρατώντας του Άρη με 84-70 και ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» στο δεύτερο ημίχρονο, τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε: «Κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση και αντί να τελειώσουμε τον αγώνα όταν προηγηθήκαμε με 19 πόντους, δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη, όμως, να επιστρέψει στο τέλος. Όμως στο τέλος κρατήσαμε τη νίκη».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Αρη στο Αλεξάνδρειο: «Μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες έδρες, είναι καλό να έχουμε έναν δυνατό Άρη».

Για την αψιμαχία των Αγγέλου και Πασκουάλ: «Ο κ. Αγγέλου διαμαρτύρονταν για τη φάση με τον Νικ που έκανε φάουλ και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε ο δικός μας προπονητής. Ο Άρης σήμερα ήθελε να δείξει ότι είναι δυνατή ομάδα. Οι ξένοι ας πούμε παίζουν για την… μπασκετική ζωή τους, θέλανε να δείξουν ότι έχουν… τσαγανό».

Για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Λευτέρη Μποχωρίδη: «Ο Λευτέρης προοδεύει κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης του Άρη και σίγουρα έχει ακόμα πολλά περιθώρια. Το αστείο είναι ότι στον Δούκα είναι συμπαίκτες ο αδελφός μου με τον δικό του. Οπότε έχουμε και ένα ακόμα πράγμα που μας ενώνει, πέρα από το ότι ήμασταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό».

Άρης – Παναθηναϊκός 70-84: Καρέ του… τριφυλλιού

Μποχωρίδης σε Λάσμε: «Ναι, έγινε σκληρέ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουγιούκας: «Δώσαμε δικαίωμα στον Άρη, κρατάμε τη νίκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.