ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ο Πασκουάλ τις έχει… 200

Πάει για μεγάλο ρεκόρ ο Καταλανός κόουτς
Ο Πασκουάλ τις έχει… 200

Να κάνει ακόμα ένα βήμα προκειμένου να βρεθεί στο Final Four, θέλει ο Παναθηναϊκός, που ταξίδεψε στο Μόναχο, για να τεθεί αντιμέτωπος με την Μπάγερν (21:30).

Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο αν και είναι ακόμα νωρίς η σεζόν για την ομάδα του «τριφυλλιού», ενώ και ο Τσάβι Πασκουάλ έχει τους δικούς του λόγους να θέλει το θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime, ο Καταλανός ετοιμάζεται να πιάσει ένα σημαντικό όριο: Με νίκη απόψε θα γίνει μόλις ο τρίτος προπονητής στην σύγχρονη μορφή της Euroleague (2000-2001 και μετά) με 200 επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο Πασκουάλ έχει 160 νίκες με την Μπαρτσελόνα και 39 με τον Παναθηναϊκό κι ετοιμάζεται να μπει σε μία λίστα που βρίσκεται μόνο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ετόρε Μεσίνα.

Οι προπονητές με τις περισσότερες νίκες στη Euroleague:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΙΚΕΣ
Ζέλικο Ομπράντοβιτς 272
Ετόρε Μεσίνα 226
Τσάβι Πασκουάλ 199
Ντούσκο Ιβάνοβιτς 158
Πάμπλο Λάσο 145
Ντέιβιτν Μπλατ 139
Ντούσαν Ίβκοβιτς 134
Οκτάι Μαχμούτι 113
Σέρζιο Σκαριόλο 107
Γιάσμιν Ρέπεσα 106

 

Με το βλέμμα στο «διπλό» ο Παναθηναϊκός

Λάσμε: «Είμαι θυμωμένος με την Μπάγερν»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πασκουάλ τις έχει… 200», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.