ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Η προπόνηση στο «Σινάν Ερντέμ»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτη (15/11) στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την  Παρασκευή (19:30, 16/11) την Αναντολού Εφές, για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έκαναν προπόνηση στην έδρα της αναμέτρησης, το «Σινάν Ερντέμ» και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε το σχετικό βίντεο, στο επίσημο προφίλ της στο twitter....
Παναθηναϊκός: Η προπόνηση στο «Σινάν Ερντέμ»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτη (15/11) στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την  Παρασκευή (19:30, 16/11) την Αναντολού Εφές, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έκαναν προπόνηση στην έδρα της αναμέτρησης, το «Σινάν Ερντέμ» και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε το σχετικό βίντεο, στο επίσημο προφίλ της στο twitter.

Μπομπουά στο Sportime: «Ιδιοφυΐα ο Καλάθης»

«Παιδί μου, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η προπόνηση στο «Σινάν Ερντέμ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.