ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ο Καλάθης κατέγραψε ξανά αρνητική αξιολόγηση!

Ο Νικ Καλάθης είναι το «Α και το Ω» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είτε αυτό αφορά το σκορ, είτε τη δημιουργία. Μόνο που… Για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά τη Μπασκόνια, ο Καλάθης κατέγραψε αρνητικό πρόσημο στην αξιολόγησή του: -4. Το ίδιο στη Βιτόρια και στη Μόσχα. Ξέρετε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο αρχηγός...
Ο Καλάθης κατέγραψε ξανά αρνητική αξιολόγηση!

Ο Νικ Καλάθης είναι το «Α και το Ω» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είτε αυτό αφορά το σκορ, είτε τη δημιουργία.

Μόνο που…

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά τη Μπασκόνια, ο Καλάθης κατέγραψε αρνητικό πρόσημο στην αξιολόγησή του: -4. Το ίδιο στη Βιτόρια και στη Μόσχα.

Ξέρετε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε δει «πλην» στη στατιστική του; Πριν από δύο σεζόν, στα πλέι οφ του 2016-2017 κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

Και στο περίφημο τρίτο ματς που έκρινε τον αποκλεισμό των «πράσινων» και οδήγησε στο ταξίδι της επιστροφής με λεωφορείο!

Τότε ο Νικ είχε -3 στην αξιολόγηση (25/3/2017).

Ολυμπιακός-Μπούντουτσνοστ: Επεισόδια πριν από το ματς (pics)

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καλάθης κατέγραψε ξανά αρνητική αξιολόγηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.