ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Καλάθης: «Να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου»

Ο Νικ Καλάθης αναζητεί την επιστροφή. Σε εκείνον τον φρενήρη ρυθμό που… έτρεχε εδώ και αρκετό καιρό. Ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε να τον καλύψει, εξηγώντας πως κάθε αθλητής έχει τις καλές και τις κακές στιγμές. Μόνο που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δε σκοπεύει να μείνει για πολύ καιρό ακόμη στις κακές εμφανίσεις. «Είναι κομμάτι του...
Καλάθης: «Να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου»

Ο Νικ Καλάθης αναζητεί την επιστροφή. Σε εκείνον τον φρενήρη ρυθμό που… έτρεχε εδώ και αρκετό καιρό. Ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε να τον καλύψει, εξηγώντας πως κάθε αθλητής έχει τις καλές και τις κακές στιγμές.

Μόνο που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δε σκοπεύει να μείνει για πολύ καιρό ακόμη στις κακές εμφανίσεις.

«Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω την ομάδα πάνω μου. Πρέπει να παίζω καλύτερα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής πρέπει να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει.  Δεν νιώθω πίεση. Η δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα στο παρκέ. Για μένα, πρέπει να βρω τι είναι το καλύτερο για την ομάδα και να την οδηγήσω στη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να κάνω την ομάδα καλύτερη. Πρέπει να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι και να τους αξιοποιώ ακόμα καλύτερα», επεσήμανε ο Καλάθης.

Και πρόσθεσε, αφού ρωτήθηκε ξανά για την ενδεχόμενη πίεση: «Δεν νιώθω επιπλέον πίεση. Όπως είπα είναι δουλειά μου να οδηγώ την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση και δεν το έκανα στα προηγούμενα ματς. Είμαι έτοιμος για τον επιθετικό ρυθμό της ομάδας. Πρέπει να ελέγχω την ομάδα. Δεν είναι πίεση, αλλά πρέπει να παίζω καλύτερα».

Οσο για το ματς με τη Φενέρ; «Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Φνέρμπαχτσε.Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας και να το δείξουμε στο παρκέ. Ελπίζω να μην το… συζητάμε άλλο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η Φενέρ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague και πρέπει να μπούμε δυνατά για τη νίκη», υπογράμμισε.

Ο Λάνγκφορντ έπεσε θύμα κλοπής και άφησε το… μήνυμά του (pic)

Χωρίς Παπαπέτρου με Φενέρμπαχτσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλάθης: «Να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.