ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πασκουάλ: «Δεν είναι εύκολο ματς»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης με την Νταρουσάφακα. Εξήγησε πως δεν πρόκειται για εύκολο παιχνίδι και πως ο Παναθηναϊκός θα βρει την αυτοπεποίθησή του μόνο μέσα από τις νίκες.
Πασκουάλ: «Δεν είναι εύκολο ματς»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης με την Νταρουσάφακα.

Εξήγησε πως δεν πρόκειται για εύκολο παιχνίδι και πως ο Παναθηναϊκός θα βρει την αυτοπεποίθησή του μόνο μέσα από τις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Για το ματς με την τουρκική ομάδα:

«Δε νομίζω ότι θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο παιχνίδι. Άλλαξαν τον κόουτς και είναι ομάδα που κάνει 2-3 πράγματα καλά. Είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στα επιθετικά ριμπάουντ, αφού παίρνουν 13-14 ανά αγώνα, ενώ στον αιφνιδιασμό παίρνουν 14 πόντους ανά αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Έχουν πλέον και τον Τόνεϊ Ντάγκλας που έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είναι εύκολο ματς».

Για την αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού και πώς μπορεί να αλλάξει: «Πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βρούμε αυτοπεποίθηση. Στο τέλος πρέπει να νικήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να συνεχίσουμε έτσι. Η νίκη είναι κάτι που θέλουμε σίγουρα σε αυτό το παχνίδι».

Για την κατάσταση των τριών τραυματιών: «Από αυτούς τους τρεις, πιθανότατα μόνο ο Θανάσης μπορεί να επιστρέψει. Λοτζέσκι και Παπαπέτρου μάλλον θα μείνουν έξω».

Νταρουσάφακα: Με νέο τεχνικό τον Ερνάκ στο ΟΑΚΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασκουάλ: «Δεν είναι εύκολο ματς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.