ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει τίποτα στο άμεσο μέλλον περί ενίσχυσης»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε χαρούμενος από την επικράτηση κόντρα στη Νταρουσάφακα, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Τονίζοντας το άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην 3η περίοδο, αλλά και τον τραυματισμό που υπέστη ο Νικ Καλάθης μόλις στο 3ο λεπτό. «Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, πάνω –...
Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει τίποτα στο άμεσο μέλλον περί ενίσχυσης»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε χαρούμενος από την επικράτηση κόντρα στη Νταρουσάφακα, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Τονίζοντας το άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην 3η περίοδο, αλλά και τον τραυματισμό που υπέστη ο Νικ Καλάθης μόλις στο 3ο λεπτό.

«Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, πάνω – κάτω. Στην άμυνα ήμασταν εντάξει, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Βρήκαμε πλεονεκτήματα στον αιφνιδιασμό. Τελειώσαμε το ημίχρονο με 11 πόντους μπροστά. Ξεκινήσαμε άσχημα το τρίτο δεκάλεπτο στην άμυνα, δεχτήκαμε 7 πόντους γρήγορα. Σε εκείνη την περίοδο για 7′ παίζαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ και πολλά λέι απ. Μετά το 27′ χάσαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη, επιθετικά φάουλ και με νεύρα, γιατί παίζαμε υπό πίεση, ύστερα από αυτές τις τρεις ήττες. Δεν παίζαμε καλά. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα παλέψαμε στην επίθεση και βρήκαμε σκορ στο ανοιχτό γήπεδο, γι’ αυτό και κερδίσαμε», εξήγησε ο Καταλανός.

Για την εικόνα της ομάδας του, υπογράμμισε: «Νομίζω πως νιώθουμε κάποια πίεση, λόγω των αγώνων που έχουμε χάσει. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δυσκολευόμαστε να κλείσουμε το ματς και αυξάνεται η πίεση. Έτσι, κάνουμε περισσότερα λάθη. Επίσης, έχουμε πρόβλημα στο ροτέισιον, με δεδομένο πως έχουμε δύο απουσίες. Ο Θανάσης, ενώ προσπαθούσε να μας βοηθήσει, δεν ήταν σε άριστη κατάσταση σωματικά. Γι’ αυτό και υπάρχει μια ανισορροπία στο παιχνίδι μας. Επιπλέον, σήμερα χτύπησε ο Καλάθης στο 3′ και συνέχισε να παίζει, αλλά χωρίς να έχει την ίδια ταχύτητα. Έκανε προσπάθεια να βοηθήσει».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις ενίσχυσης της ομάδας: «Δεν κάνω ποτέ δημόσια σχόλια γι’ αυτό το θέμα. Μπορώ να πω, όμως, ότι δεν υπάρχει τίποτα στο άμεσο μέλλον. Περιμένουμε όλοι οι παίκτες να αναρρώσουν και να βελτιωθούμε ως ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θέλουμε να επανέλθουμε στο επίπεδο που είχαμε σε άλλες στιγμές».

Euroleague: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (12η αγων.)

Euroleague: Νίκες για Μπάγερν και Γκραν Κανάρια (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει τίποτα στο άμεσο μέλλον περί ενίσχυσης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.