ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πιτίνο: Δε θα έχω πρόβλημα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε συνέντευξη στην “Courier Journal”, στην οποία αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ! Δείτε επίσης τι είπαν για τον Πιτίνο οι Καλάθης, Λάνγκφορντ και Γκιστ. Ο 66χρονος τεχνικός δήλωσε:  Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι δεν τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο που...
Πιτίνο: Δε θα έχω πρόβλημα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε συνέντευξη στην “Courier Journal”, στην οποία αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ! Δείτε επίσης τι είπαν για τον Πιτίνο οι Καλάθης, Λάνγκφορντ και Γκιστ.

Ο 66χρονος τεχνικός δήλωσε: 

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι δεν τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν εξαιρετικός. Έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Δεν ανέχεται πολλά στις σχέσεις με τους παίκτες και τα λοιπά. Μου είπε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μισεί την ήττα, μισώ κι εγώ την ήττα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Για το κίνητρό του και την πρόταση που είχε από τη Νέα Ζηλανδία: «Μου λείπει φοβερά η προπονητική. Ακόμη έχω πολλή πικρία μέσα μου για το Λούιβιλ και πιστεύω πως αυτό θα την απομακρύνει κάπως. Η πρόταση για την Νέα Ζηλανδία ήταν σαν κάποιος να ήθελε να μου κάνει πλάκα. Η Euroleague είναι λίγο κάτω από το ΝΒΑ. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να πάω σε πολλά και διαφορετικά μέρη που δεν είχα δει ποτέ. Βλέπω πλέον κάθε μέρα ξεχωριστά όπως το βιβλίο μου που λέγεται “Το μονοετές συμβόλαιο”. Θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να επιστρέψω στην άκρη του παρκέ και θα δούμε τι θα γίνει».

Λάνγκφορντ: «Η είδηση για Πιτίνο μας έπιασε απροετοίμαστους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιτίνο: Δε θα έχω πρόβλημα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.