ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Λάσο: «Μας είπαν ότι παίξαμε σαν κότες»

Στη μεγάλη αλλαγή της ομάδας του στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα play offs της Euroleague στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο. Οι Ισπανοί έκαναν το μπρέικ και μετέφεραν το πλεονέκτημα έδρας στη Μαδρίτη. Ο κόουτς των Μαδριλένων τόνισε τη δυσκολία που έχουν τέτοια ματς, ενώ μίλησε και για ένα περιστατικό το...
Λάσο: «Μας είπαν ότι παίξαμε σαν κότες»

Στη μεγάλη αλλαγή της ομάδας του στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα play offs της Euroleague στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο.

Οι Ισπανοί έκαναν το μπρέικ και μετέφεραν το πλεονέκτημα έδρας στη Μαδρίτη. Ο κόουτς των Μαδριλένων τόνισε τη δυσκολία που έχουν τέτοια ματς, ενώ μίλησε και για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη στο ξενοδοχείο που μένει η ισπανική ομάδα με έναν Έλληνα.

Δείτε τα highlights

«Κάποιες φορές το μπάσκετ είναι πιο εύκολο και άλλες πιο δύσκολο, όταν αλλάζεις κάποια πράγματα. Φανταστείτε, ένας Έλληνας μας είπε στο ξενοδοχείο πως παίξαμε σαν κότες στο πρώτο ματς! Μας είπε πως παίξαμε σαν να μη θέλουμε να νικήσουμε.

Στο Game 2 παίξαμε η ενέργεια σε κάθε κατάσταση του αγώνα ήταν μεγαλύτερη. Δεν κάναμε τρομερό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όμως ήμασταν καλοί. Για εμάς τώρα αρχίζουν τα πάντα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο εντός έδρας ματς», είπε ο Πάμπλο Λάσο μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα της NOVA.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάσο: «Μας είπαν ότι παίξαμε σαν κότες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.