ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Γκέιμπριελ: «Η Ρεάλ μας τιμώρησε, να αντιδράσουμε στη Μαδρίτη»

Τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός Superfoods επεσήμανε ο Κένι Γκέιμπριελ, ο οποίος υπογράμμισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να βγάλουν αντίδραση στη Μαδρίτη. Τα highlights του Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έκανε το break στο ΟΑΚΑ και να ισοφάρισε τη σειρά των play offs της Euroleague σε 1-1, όμως...
Γκέιμπριελ: «Η Ρεάλ μας τιμώρησε, να αντιδράσουμε στη Μαδρίτη»

Τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός Superfoods επεσήμανε ο Κένι Γκέιμπριελ, ο οποίος υπογράμμισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να βγάλουν αντίδραση στη Μαδρίτη.

Τα highlights του Παναθηναϊκός – Ρεάλ

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έκανε το break στο ΟΑΚΑ και να ισοφάρισε τη σειρά των play offs της Euroleague σε 1-1, όμως ο Αμερικανός άσος τόνισε πως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε στο Game 2 και να εμφανιστεί βελτιωμένη στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο 28χρονος φόργουορντ στην κάμερα της NOVA:

«Η Ρεάλ αντέδρασε μέσα στο γήπεδο. Το πρόβλημά μας ήταν η άμυνα. Δεχθήκαμε αρκετά τρίποντα και χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Αυτό ήταν το ζήτημα για την ομάδα μας από την αρχή του αγώνα και τώρα πρέπει να το διορθώσουμε στη Μαδρίτη. Παρουσιάσαμε πολλά κενά στην απόδοσή μας και οι αντίπαλοι μας τιμώρησαν τα αμυντικά μας λάθη. Η Ρεάλ είναι ομάδα που διαθέτει με μεγάλα κορμιά. Πρέπει κι εμείς από την πλευρά μας να αντιδράσουμε στη Μαδρίτη για να κάνουμε το μπρέικ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκέιμπριελ: «Η Ρεάλ μας τιμώρησε, να αντιδράσουμε στη Μαδρίτη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.