ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Τα ισπανικά ΜΜΕ για τη νίκη της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (pic)

Διθυραμβικά είναι τα σχόλια των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για τη νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού με 89-82, με την οποία ισοφάρισε τις νίκες και απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Οι Ισπανοί στέκονται κυρίως στην πολύ καλή εμφάνιση του Ρέγιες και στην μάχη των ριμπάουντ που κέρδισε η «βασίλισσα» προκειμένου να φτάσει...
Τα ισπανικά ΜΜΕ για τη νίκη της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (pic)

Διθυραμβικά είναι τα σχόλια των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για τη νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού με 89-82, με την οποία ισοφάρισε τις νίκες και απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

Οι Ισπανοί στέκονται κυρίως στην πολύ καλή εμφάνιση του Ρέγιες και στην μάχη των ριμπάουντ που κέρδισε η «βασίλισσα» προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

«Ο Ρέγες έβγαζε φωτιές και η Ρεάλ έκλεψε τη νίκη» επισημαίνει η Marca που χαρακτηρίζει «άθλο» την εκτός έδρας επιτυχία των Μαδριλένων. «Η Ρεάλ έμεινε όρθια σε ένα σκληρό αγώνα που κέρδισε τα Ριμπάουντ. Εμφάνιση του Ρέγιες που θα θυμόμαστε, πολύ καλός και ο Κάρολ», γράφει η AS. Ενώ η Mundo τονίζει πως «με τη νίκη της με 89-82, η Ρεάλ δεν είναι νεκρή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα ισπανικά ΜΜΕ για τη νίκη της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.