ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ο Σίνγκλετον διέψευσε πως υπέγραψε στη Φενέρ

O τελικός δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει. Κάπου ανάμεσα στην κατάποση της σαμπάνιας και των πανηγυρισμών, η ιστοσελίδα Sportando δημοσίευσε πως ο Κρις Σίνγκλετον υπέγραψε στη Φενερμπαχτσέ! Λίγο αργότερα, ο Αμερικανός φόργουορντ προτίμησε να δώσει μία άλλη διάσταση στην επαγγελματική κατάστασή του: «Είμαι free agent», ανέγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, αναρτώντας και το σχετικό...
Ο Σίνγκλετον διέψευσε πως υπέγραψε στη Φενέρ

O τελικός δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει. Κάπου ανάμεσα στην κατάποση της σαμπάνιας και των πανηγυρισμών, η ιστοσελίδα Sportando δημοσίευσε πως ο Κρις Σίνγκλετον υπέγραψε στη Φενερμπαχτσέ!

Λίγο αργότερα, ο Αμερικανός φόργουορντ προτίμησε να δώσει μία άλλη διάσταση στην επαγγελματική κατάστασή του: «Είμαι free agent», ανέγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, αναρτώντας και το σχετικό δημοσίευμα.

Η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού -Προ του «διαζυγίου» ο Σφαιρόπουλος

Ο Παναθηναϊκός πήρε την κούπα του (pics-vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σίνγκλετον διέψευσε πως υπέγραψε στη Φενέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.