ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Το σχόλιο του Giannis για τον Θανάση… (pic)

Δείτε το σχόλιο από τον «περήφανο» Γιάννη, με την επιτυχία του Θανάση… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το Game 5 των τελικών και πάνω από όλα για να «καμαρώσει» τον αδελφό του Θανάση, να κατακτά το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, σε ένα επεισοδιακό ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης...
Το σχόλιο του Giannis για τον Θανάση… (pic)

Δείτε το σχόλιο από τον «περήφανο» Γιάννη, με την επιτυχία του Θανάση…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το Game 5 των τελικών και πάνω από όλα για να «καμαρώσει» τον αδελφό του Θανάση, να κατακτά το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, σε ένα επεισοδιακό ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ (vid)

O Giannis ανέβασε στην σελίδα του στο intsagram μια φωτογραφία του Θανάση να πανηγυρίζει και σχολίασε με την λεζάντα: «Είναι ο αδελφός μου και είναι πρωταθλητής»

Δείτε το ποστάρισμα του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς:

https://www.instagram.com/p/BkI5pYpFb9k/?utm_source=ig_embed

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το σχόλιο του Giannis για τον Θανάση… (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.