ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Το τρολάρισμα του «μπαμπά» Τζέιμς σε Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σπανούλη (pic)

Σε μεγάλα κέφια για «πείραγμα» στα social media ήταν ο Μάικ Τζέιμς, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκο. Στην αρχή τρόλαρε τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή το μπλουζάκι με το οποίο εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ, που έγραφε: «Δώσε μου την μπάλα και κάντε στην άκρη». «Μου αρέσει αυτό το μπλουζάκι, δεν μπορώ να πω...
Το τρολάρισμα του «μπαμπά» Τζέιμς σε Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σπανούλη (pic)

Σε μεγάλα κέφια για «πείραγμα» στα social media ήταν ο Μάικ Τζέιμς, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκο.

Στην αρχή τρόλαρε τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή το μπλουζάκι με το οποίο εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ, που έγραφε: «Δώσε μου την μπάλα και κάντε στην άκρη».

«Μου αρέσει αυτό το μπλουζάκι, δεν μπορώ να πω ψέματα…», ήταν το δεικτικό σχόλιο του 28χρονου Αμερικανού.

Στην συνέχεια έκανε retweet μια φωτογραφία με φατσούλες που γελάνε μέχρι δακρύων και απεικονίζουν τον ίδιο να αγκαλιάζει σαν… «μπαμπάς» τους Κώστα Παπανικολάου και τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον… ευρηματικό χρήστη να του εύχεται «χρόνια πολλά», με αφορμή τη γιορτή του πατέρα την Κυριακή (17/6), που έλαβε χώρα το Game 5 των τελικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τρολάρισμα του «μπαμπά» Τζέιμς σε Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σπανούλη (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.