ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πασκουάλ:« Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο… δεν ξέρω τι θα γίνει»

Το σχόλιο του Πασκουάλ για το μέλλον του στον «πράσινο» πάγκο. Μετά τα πανηγύρια για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και απάντησε σχετικά με το εάν θα παραμείνει κάτοικος Αθηνών. «Ναι, έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Δεν ξέρω…...
Πασκουάλ:« Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο… δεν ξέρω τι θα γίνει»

Το σχόλιο του Πασκουάλ για το μέλλον του στον «πράσινο» πάγκο.

Μετά τα πανηγύρια για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και απάντησε σχετικά με το εάν θα παραμείνει κάτοικος Αθηνών.

«Ναι, έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Δεν ξέρω… Θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε αρχικά στον καταλανικό σταθμό «RAC 1» ο 45χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: «χρειαζόμαστε λίγες μέρες ξεκούραση και μετά να καθίσουμε κάτω και να σκεφτούμε τι θέλουμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασκουάλ:« Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο… δεν ξέρω τι θα γίνει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.