ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπετσής και Παναθηναϊκός θέλουν, οι πιθανότητες για Πούγγουρα!

Ο Αργύρης Καμπετσής αποτελεί προτεραιότητα εδώ και καιρό. Μία λύση ακόμη στη θέση του φορ, με τον 19χρονο της Ντόρτμουντ να γνωρίζει πως στην Μπορούσια δεν υπολογίζεται. Αυτό τον ωθεί στο να θέλει να φύγει από τη Γερμανία, με τον Παναθηναϊκό να του έχει δείξει στις συζητήσεις με την πλευρά του επιθετικού ότι είναι έτοιμος...
Καμπετσής και Παναθηναϊκός θέλουν, οι πιθανότητες για Πούγγουρα!

Ο Αργύρης Καμπετσής αποτελεί προτεραιότητα εδώ και καιρό. Μία λύση ακόμη στη θέση του φορ, με τον 19χρονο της Ντόρτμουντ να γνωρίζει πως στην Μπορούσια δεν υπολογίζεται.

Αυτό τον ωθεί στο να θέλει να φύγει από τη Γερμανία, με τον Παναθηναϊκό να του έχει δείξει στις συζητήσεις με την πλευρά του επιθετικού ότι είναι έτοιμος να του δώσει ρόλο. Είναι δεδομένο ότι Νταμπίζας-Δώνης θα ήθελαν εδώ τον Καμπετσή, να μετέχει ήδη στις προπονήσεις και να λογίζεται ως μία σημαντική λύση στην άδεια γραμμή κρούσης.

Ποιος προβάλλει, αυτή τη στιγμή, υπερβολικές απαιτήσεις – η γερμανική ομάδα ή οι μεσάζοντες – δεν είναι τόσο ξεκάθαρο. Σε αντίθεση με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή και του «τριφυλλιού» να γίνει ο «γάμος».

Όσον αφορά το θέμα του Αχιλλέα Πούγγουρα είναι όνομα που κυκλοφόρησε από την Τρίτη στην «πράσινη» επικαιρότητα, απλά λογιζόταν ως μία από τις (αρκετές) επιλογές του Νίκου Νταμπίζα για την κάλυψη μίας θέσης στους κεντρικούς αμυντικούς. Δεν ήταν κάτι δημοσιεύσιμο, διότι ο παίκτης δεν έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ κι «έτρεχε» η διαπραγμάτευση. Διότι αλλιώς, δεν μπορεί να προκύψει κάτι.

Το ποσοστό, μάλιστα, που δινόταν από το «τριφύλλι» ήταν 25%, όμως η διαρροή στον Τύπο του ονόματος από την πλευρά του ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους που χειρίζονται τον μεταγραφικό σχεδιασμό δείχνει ότι ο 22χρονος θα φύγει ως ελεύθερος από τον «δικέφαλο» και λογικά θα πάρει τον δρόμο για την Αθήνα.

Αυτό το διάστημα, εδώ στο Τίλμπουργκ, ο Νίκος Νταμπίζας εργάζεται αδιάκοπα επάνω στην ενίσχυση των «πράσινων» εξετάζοντας λύσεις προσαρμοσμένες στις συνθήκες του Ιουλίου και όχι στο τι μπορεί να γίνει τον Αύγουστο, που ενδεχομένως να υπάρχει νέα ιδιοκτησία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμπετσής και Παναθηναϊκός θέλουν, οι πιθανότητες για Πούγγουρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.