ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παρότρυνση του Δώνη σε Κάτσε και Μουνιέ (vid)

Ο Γιώργος Δώνης δούλεψε στα κόρνερ, στα φάουλ από πλάγια κι από θέση στον άξονα με γεμίσματα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις, ειδικά από τους παίκτες που επέλεξε να εκτελούν τις στατικές φάσεις. Άντονι Μουνιέ και Έργκους Κάτσε επιφορτίστηκαν τον κομβικό ρόλο. «Το πιο σημαντικό είναι η εκτέλεση», επανέλαβε πολλές φορές ο Δώνης....
Η παρότρυνση του Δώνη σε Κάτσε και Μουνιέ (vid)

Ο Γιώργος Δώνης δούλεψε στα κόρνερ, στα φάουλ από πλάγια κι από θέση στον άξονα με γεμίσματα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις, ειδικά από τους παίκτες που επέλεξε να εκτελούν τις στατικές φάσεις. Άντονι Μουνιέ και Έργκους Κάτσε επιφορτίστηκαν τον κομβικό ρόλο. «Το πιο σημαντικό είναι η εκτέλεση», επανέλαβε πολλές φορές ο Δώνης.

«Θα κάτσουμε εδώ μέχρι να βρούμε τα σωστά χτυπήματα», είπε μετά από μία κακή προσπάθεια η οποία δεν κατέληξε γκολ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός κι ο Αλβανός χαφ έγιναν αποδέκτες παροτρύνσεων από τον 49χρονο προπονητή, ο οποίος φαίνεται ότι ποντάρει πολλά στις ικανότητες και το αγωνιστικό επίπεδο αμφότερων.

«Έργκους για την τεχνική σου είναι πολύ απλό πράγμα ένα καλό χτύπημα». «Άντονι έχεις την ποιότητα να εκτελείς, ακόμη και κάτω υπό πίεση». Χαρακτηριστικά λόγια του Γιώργου Δώνη, σ’ ένα σημείο του παιχνιδιού που πρέπει ν’ αναπτύξει και να ψαχτεί το «τριφύλλι». Το σκοράρισμα από στημένες φάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποτελεί κομμάτι συνεχώς αναπτυσσόμενο τακτικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η παρότρυνση του Δώνη σε Κάτσε και Μουνιέ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.