ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απάντηση της «πράσινης» ΠΑΕ για το Δ.Σ. και το Κύπελλο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξήγησε γιατί στο πρόσφατο Διοικητικό συμβούλιο, έγινε ακριβώς ό,τι προβλέπεται κάθε χρόνο και τίποτε καινούργιο.
Η απάντηση της «πράσινης» ΠΑΕ για το Δ.Σ. και το Κύπελλο

Μέσω επίσημης ενημέρωσής της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι η συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη συμμετοχή του «τριφυλλιού» στο Κύπελλο Ελλάδας της περιόδου 2018-19, είναι τυπικό προαπαιτούμενο και μία διαδικασία που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Άρα δε συνίσταται λόγος να λοιδορείται ο σύλλογος, ακόμη και για πράγματα που ανέκαθεν και βάσει κανονισμού γινόντουσαν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ: «Η απόφαση του Δ.Σ. είναι τυπικό προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή στο Κύπελλο και τέτοιες αποφάσεις συμμετοχής στις αντίστοιχες διοργανώσεις, λαμβάνονται κάθε χρόνο.

Είναι πραγματικά ακατανόητο να ασκείται κριτική ακόμα και για μία τυπική διαδικασία. Τέλος, θα ήταν καλύτερα οι όποιες κριτικές να γίνονται ενυπόγραφα και όχι ανώνυμα. Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης να έχει και το θάρρος της υπογραφής».

Τους… έβγαλε το λάδι ο Δώνης!

Έρχεται στην Αθήνα ο Πούγγουρας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απάντηση της «πράσινης» ΠΑΕ για το Δ.Σ. και το Κύπελλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.