ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτσι έγινε η επιλογή του Χατζηθεοδωρίδη…

Το σημαντικό για τον πρώην παίκτη της Μπρέντφορντ και την προσθήκη του είναι τα χαρακτηριστικά που έχει, τα οποία θα λύσουν τα χέρια του Γιώργου Δώνη εν όψει της συνέχειας στην κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ. Ο 20χρονος είναι πιο επιθετικός αμυντικός από τον Ινσούα, οπότε αποκτά πλουραλισμό αγωνιστικών στοιχείων στο αριστερό άκρο το...
Έτσι έγινε η επιλογή του Χατζηθεοδωρίδη…

Το σημαντικό για τον πρώην παίκτη της Μπρέντφορντ και την προσθήκη του είναι τα χαρακτηριστικά που έχει, τα οποία θα λύσουν τα χέρια του Γιώργου Δώνη εν όψει της συνέχειας στην κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ.

Ο 20χρονος είναι πιο επιθετικός αμυντικός από τον Ινσούα, οπότε αποκτά πλουραλισμό αγωνιστικών στοιχείων στο αριστερό άκρο το «τριφύλλι». Συν τοις άλλοις, στον δανεισμό του στην Τσέλτεναμ η αγγλική ομάδα εφάρμοζε το σύστημα με την τριάδα στην άμυνα (3-5-2, όχι 3-4-3), οπότε η διάταξη που δουλεύει ο Γιώργος Δώνης τακτικά είναι γνωστή στον ίδιο μια και την έχει εφαρμόσει στο κομμάτι που τον αφορά πρόσφατα.

Ο Έλληνας αμυντικός φθάνει στο Άμστερνταμ από το Λονδίνο στις 14:00 τοπική ώρα, με άνθρωπο του Παναθηναϊκού να τον περιμένει στο αεροδρόμιο για να τον φέρει στο ξενοδοχείο στο Χίλζε. Στη συνέχεια της ημέρας θα φανεί, αν θα κάνει την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα.

Να μην πέσει η μπάλα κάτω! (pics)

Παναθηναϊκός: Ασκήσεις με μπάλα στην πρωινή προπόνηση (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι έγινε η επιλογή του Χατζηθεοδωρίδη…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.