ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Δώνης και τα… παιδιά του (vids)

Αποστολάκης, Σιφναίος, Δημήτρουλας, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Οικονομόπουλος, Πίσπας, Σέχου και ο τερματοφύλακας Ξενόπουλος έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης με παράλληλες πάσες στον άξονα και στη συνέχεια από τα πλάγια με σέντρες και τελειώματα. Ο Γιώργος Δώνης συμμετείχε στην άσκηση, η οποία άρχιζε από τον ίδιο. Δεν είναι τυχαία η κίνηση ν’ αφοσιωθεί για περίπου μισή ώρα στο...
O Δώνης και τα… παιδιά του (vids)

Αποστολάκης, Σιφναίος, Δημήτρουλας, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Οικονομόπουλος, Πίσπας, Σέχου και ο τερματοφύλακας Ξενόπουλος έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης με παράλληλες πάσες στον άξονα και στη συνέχεια από τα πλάγια με σέντρες και τελειώματα.

Ο Γιώργος Δώνης συμμετείχε στην άσκηση, η οποία άρχιζε από τον ίδιο. Δεν είναι τυχαία η κίνηση ν’ αφοσιωθεί για περίπου μισή ώρα στο πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/7) σε προπόνηση με τα νεαρά παιδιά. Είναι δεδομένο και καταγεγραμμένο στις αναλύσεις του Sportime και του sportime.gr ότι πιστεύει στην εξέλιξή τους.

Στα δύο αποκλειστικά video του sportime.gr μπορείτε να δείτε την άσκηση με τους πιτσιρικάδες.

https://www.youtube.com/watch?v=vhvFWsh5G3E&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=hmOeZP8MO2c&feature=youtu.be

Να μην πέσει η μπάλα κάτω! (pics)

Παναθηναϊκός: Ασκήσεις με μπάλα στην πρωινή προπόνηση (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Δώνης και τα… παιδιά του (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.